Nandrolone Phenylpropionate Bodybuilding Dosering

nandrolone phenylpropionate bodybuildingNandrolone Phenylpropionate är en 19-nortestosteron (19-nor) anabola androgena steroider. Den 19-nor klassificering hänvisar till en strukturell förändring av hormonet testosteron i att kolatomen har tagits bort i den 19: e position. Denna enkla strukturella förändringar ger oss Nandrolone, och genom att lägga kort Phenylpropionate ester har vi Nandrolone Phenylpropionate.

På grundval av hormonet funktion, Nandrolone Phenylpropionate är identisk med Nandrolone Decanoate. Bägge formerna består av samma aktiva clenbuterol köpa hormonet. I fall av NPP har vi en kortare ester version som ger en större explosion av Nandrolone efter injektion, men medför också en betydligt kortare halveringstid. Detta innebär Nandrolone Phenylpropionate måste injiceras mera sällan än sina större ester motsvarighet om blodet är fortsatt stabil.

Nandrolone Phenylpropionate är något mer anabola än testosteron med en rating på 125 jämfört med testosteron ‘ s rating av 100. Det är också betydligt mindre androgena med en rating på 37 jämfört med testosteron ‘ s rating av 100. Den minskade androgenicity är på grund av Nandrolone hormon som minskar till dihydroNandrolonee (DHN) i stället för dihydrotestosteron (DHT). Detta är en av anledningarna till att Nandrolone Phenylpropionate kan tolereras väl vid högre doser hos vissa män än högre doser av testosteron.

Nandrolone Phenylpropionate är också betydligt mindre östrogena än testosteron. Både testosteron och Nandrolone och aromatize, men Nandrolone gör det bara cirka 20% av den hastighet av testosteron.

Viktigt: Nandrolone Phenylpropionate bär en progestin natur, och denna kommer att spela i de biverkningar av detta hormon.

Nandrolone Phenylpropionate som har många positiva egenskaper som liknar många anabola steroider. Men denna förening medför också funktionella egenskaper som kommer att vara långt större än vad vissa steroida hormoner kan göra. Den positiva funktionella egenskaper av Nandrolone Phenylpropionate är:

 • Ökad IGF-1 Produktion: Insulin-Like Growth Factor-1 (IGF-1) är en potent anabola hormon som också är avgörande för kroppens förmåga till återhämtning. Detta är en hormon som påverkar nästan alla celler i den mänskliga kroppen.
 • Hämning av Glukokortikoider: kallas stresshormoner (kortisol) dessa hormoner är viktiga för vår hälsa och välbefinnande. Men glukokortikoider kan också främja muskel förlust och fett vinna när de blir dominerande. Intensiv aktivitet kan leda till ökad stress hormoner. Hormoner som Nandrolone kan minska produktionen av stresshormoner.
 • Ökade kväveretentionen: Alla muskelvävnaden består av 16% kväve. Om lagring faller vi faller in i en katabola tillstånd. Ju mer vi behålla mer anabola vi kvar.
 • Ökad proteinsyntes: Detta avser den ränta som gör att celler kan bygga proteiner, byggstenarna för muskel vävnad.
 • Ökad Röda blodkroppar: Röda blodkroppar transporterar syre till blodet. Ökad effektivitet resulterar i ökad muskulär uthållighet och återhämtning.
 • Ökad kollagensyntes & Bone Mineral Content: Detta avser den styrka av ben och brosk och förmåga att stärka och ge helande lättnad. Detta kommer att gälla även i lederna mer så än någon annanstans.

Viktigt att Notera: Det sägs ofta Nandrolone krafter vatten i lederna, vilket ger lindring. Detta är inte fysiskt möjligt. Det är inte vatten, det är en förbättring av kollagen syntes och bone mineral-innehåll som ger lindring.

Nandrolone Phenylpropionate är också väl lämpad för medicinsk behandling inom en mängd områden. Även Nandrolone Decanoate är mer vanligt förekommande, Phenylpropionate versionen fortfarande används med viss regelbundenhet. Användning av Nandrolone Phenylpropionate har visat sig användbart vid behandling av följande:

 • Muskelförtvining Sjukdomar: Cancer, HIV etc.
 • Förbättra Äldreomsorgen Svaghet Och Trötthet
 • Anemi
 • Bröstcancer
 • Behandling av Brännskador
 • Sår
 • Hypofysen Dvärgväxt
 • Utveckling Utvecklingsstörning hos Barn
 • Osteoporos

Trots en mängd förmåner och ändamålet med användningen, i den AMERIKANSKA Nandrolone är i allmänhet endast som föreskrivs för HIV, AIDS och anemi. Dess framgång i andra områden är hög, men normalt använder för sådana områden av medicin finns utanför USA Några AMERIKANSKA läkare har börjat att förskriva det för anti-aging ändamål, men detta utgör fortfarande en mycket liten bråkdel av det totala antalet förskrivningar.

Nandrolone Phenylpropionate Dosering

nandrolone phenylpropionate doseringI en medicinsk miljö standard hane Nandrolone Phenylpropionate doser som normalt kommer att falla i 50-100mg per vecka utbud. För kvinnliga användning, även om det inte är förskrivna om det föreskrivs det normalt kommer att vara 50 mg per vecka utbud. I nästan alla medicinska inställningar Decanoate versionen är vad som kommer att förskrivas.

För idrottare och kroppsbyggare doser kan variera kraftigt. 100mg per vecka kommer att ge betydande terapeutisk fördel med 200 mg per vecka för att vara mer vanligt eftersom det kommer att ge betydligt bättre återhämtning. I de flesta prestanda cirklar 300-400mg per vecka kommer att vara den gemensamma dosering rad, och detta är ett perfekt urval för att bygga upp eller bevara muskelvävnad. Vissa kommer att använda mer, men detta kommer att öka risken för biverkningar.

Oavsett dos använder det totala dosen är normalt uppdelad i tre lika stora injektioner per vecka eller planerade ut på en varannan dag för optimala resultat. 8-12 veckor är den normala användningstiden för de flesta idrottare. Undantag är kvinnliga idrottare som får använda steroider för 4-6 veckor och normalt vid en dos inte mer än 50 mg per vecka om virilization bör undvikas.

Tillgänglighet av Nandrolone Phenylpropionate

Nandrolone Phenylpropionate är inte tillgänglig på den AMERIKANSKA läkemedelsmarknaden och är något begränsad i tillgången på världsmarknaden. Det kan hittas på den svarta marknaden, något som ofta, men långt ifrån lika ofta som Nandrolonee Decanoate. Underjordiska laboratorier har börjat göra det med mer regelbundenhet och det är inte så svårt att hitta, men det kommer normalt kostar lite mer än sina större ester bas motsvarighet.

Nandrolone Phenylpropionate Anabol Steroid

Nandrolone Phenylpropionate Anabol SteroidNandrolone Phenylpropionate är en anabol steroid som är mycket likt det populära Nandrolone Decanoate förening. Men Nandrolone Phenylpropionate var den första Nandrolone förening någonsin kommersiellt sålda. Nandrolone Phenylpropionate slå hyllorna på 1950-talet och kom till marknaden av Organon under namnet Durabolin. Snart efter Organon skulle släppa sin Decanoate kusin under namnet Deca Durabolin.

Nandrolone Phenylpropionate är en liten ester bas anabola steroid och är ofta kallad NPP. Denna produkt har aldrig varit så populär som den anabola steroider före efter större Dekanoat ester versionen, delvis på grund av tillgång, men i modern tid har det börjat se ett uppsving i både användning och tillgänglighet tack delvis på grund av underjordiska laboratorier.

Nandrolone Phenylpropionate bär med sig många terapeutiska och prestanda fördelar. Nandrolone hormon som är den mest förskrivna anabola steroid andra än testosteron, men Decanoate version är den mest förskrivna Nandrolone form. Det är en av de mest väl tolererad steroider i både prestanda och medicinska miljöer, även eventuella biverkningar som de flesta säkert att finnas.

Effekterna av Nandrolone Phenylpropionate

Effekterna av Nandrolone PhenylpropionateGenom en grundlig förståelse av funktioner och egenskaper av Nandrolone Phenylpropionate vi redan har en god förståelse av de positiva effekterna av denna steroid. Men, för att uttrycka det i termer som en prestanda idrottare kan uppskatta att vi kan vara lite mer specifik.

För off-season idrottsman, ett fyllnadsmedel cykel, Nandrolone Phenylpropionate är en av de bästa steroider kan han välja att öka muskelstyrka och storlek. Detta är en av de bästa massa byggare finns och för många bodybuilders används i varje fyllnadsmedel plan. Trots att en snabbare agerar Nandrolone form tillväxt inte kommer att ske snabbt, men det kommer att vara stadig, jämn och betydande. Detta är förutsatt att du äter tillräckligt för att växa. För att växa måste du förbruka fler kalorier än du förbränner. Ingen steroid i världen kan ändra denna sanning. Men du kommer få ut mer av din tillväxt med en steroid som Nandrolone Phenylpropionate om du gör saker på rätt sätt. Du bör också märka att du bor smalare i din off-season på grund av de stora metabola effekter av hormonet. Och när det gäller återvinningen av ansträngande träning väldigt få saker slår Nandrolone Phenylpropionate.

Nandrolone Phenylpropionate kan också användas för styckning cykler, även om det inte är vanligen tänkt som en skära steroid. Denna steroid avsevärt kommer att skydda muskelmassa bättre än många andra steroider. När vi kost vi måste bränna mer kalorier än vi förbrukar. Detta är det enda sättet kroppsfett kan vara förlorade. Tyvärr, detta sätter lean muskel vävnad vid risk. När vi diet vissa magert vävnad kommer att gå förlorade, men för framgångsrik bantning begränsar denna förlust, och Nandrolone kan ge denna skyddsåtgärd. Och återigen återhämtning fördelar kommer att vara enorm, speciellt när indrivning kan redan vara otroligt svårt när bantning på grund av att de kalori underskott.

De slutliga förmånerna för prestanda surround idrottaren. Många idrottsmän använder låga doser av Nandrolone Phenylpropionate för återhämtning och gemensamma lättnad förmåner. Detta är inte maskering förmåner som smärtstillande medel ge men sant lättnad. Vissa kan också hitta styrkan ökar till en viss grad, även om detta inte är en steroid kända för enorma styrka ökar egenskaper. Oavsett, detta är en av de vanligaste steroider används av idrottare.

Nandrolone Phenylpropionate Recensioner

Nandrolone Phenylpropionate RecensionerNandrolone hormon är en av de mest värdefulla anabola steroider av alla, topp fem, utan tvekan. Medicinskt det är en otrolig hormon, även om Phenylpropionate version har aldrig varit att ge full möjlighet att glänsa. Detta är inte på grund av sin underlägsenhet, det är helt enkelt att den medicinska världen egentligen inte behöver mer än en Nandrolone hormon och Decanoate är helt enkelt en av dess valt.

För steroid användare av denna steroid kan nästan kallas en förutsättning för en off-season massa plan. Men när vi tittar på vad det kan göra för återhämtning och läkning är det nästan i en klass för sig. Par detta med dess bieffekt vänliga natur och denna steroid är mycket svårt att slå. Men det finns en viktig sak vi har ännu adress, erektil dysfunktion. Nandrolone är väl kända för att orsaka erektil dysfunktion, ofta kallad ”Deca Dildo.” Detta är inte ett hormon som är fel; det är på grund av felaktig användning. Som ett gestagen och ett hormon som kan producera prolaktin erektion funktion kan vara nedsatt. Att hålla en balans i dina hormonnivåer och det kommer inte vara ett problem.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar

Nandrolone Phenylpropionate BiverkningarDet finns flera möjliga Nandrolone Phenylpropionate biverkningar användning, men det är också en av de mer biverkningar vänlig. Nyckeln till att hantera och undvika biverkningar är att förstå hur de uppstår och korrekt användning av hormonet. För de flesta män att allvarliga biverkningar ska vara helt onödig. För att förstå Nandrolone Phenylpropionate biverkningar vi har brutit ner dem i deras individuella kategorier.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Östrogena

Östrogena Nandrolone Phenylpropionate biverkningar är möjliga. Östrogena Nandrolone Phenylpropionate biverkningar inkluderar gynekomasti, vätskeretention steroider köpa och högt blodtryck på grund av svår vätskeansamling. Dessa biverkningar kan undvikas genom användning av en Aromatashämmare (AI) till exempel Anastrozol (Arimidex).

Anledningen till östrogena biverkningar som beror på att Nandrolone hormon aromatizing. Aromatisering avser omvandlingen av testosteron till östrogen. Däremot kan graden av aromatisering med detta hormon är inte hög, men tillräckligt hög för att orsaka problem hos vissa män. Det är också ett gulkroppshormon, progesteron kan aktivera bröst vävnad och främja gynekomasti i mycket känsliga män. Östrogen eller progesteron baserade, AI kommer att ge det nödvändiga skyddet.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Androgena

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar AndrogenaDet är möjligt androgen Nandrolone Phenylpropionate biverkningar, men de är inte mycket troligt i män. Håravfall hos män anlag för manliga mönster skallighet är möjligt så är akne i känsliga män. Men när det kommer till sådana effekter detta är en av de mest väl tolererad steroider av alla. Genetiska anlag kommer att spela den största rollen.

Viktigt: användning av 5-alfa-reduktas-hämmare kommer inte att minska androgenicity av Nandrolone, i själva verket, det kommer att öka och det bör undvikas.

Även om inte mycket androgen Nandrolone hormon kan främja virilization symtom hos kvinnor. Virilization symptom kan inkludera organ hår tillväxt, en fördjupning av stämband och klitoris utvidgningen. Vissa kvinnor kan använda låga doser utan att fråga, men om symptom uppstår användningen bör avbrytas omedelbart. Om avvecklad vid uppkomsten av symtom som de kommer att blekna bort. Om symtomen är ignoreras och fortsätter använda de kan bli oåterkallelig.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Kardiovaskulära

Nandrolone Phenylpropionate kan ha en negativ effekt på HDL-kolesterol (det goda kolesterolet) och det kan vara något mer betydande än testosteron. Denna negativa effekt kan vara förbittrade genom användning av en AI.

Det är mer än möjligt att använda Nandrolone Phenylpropionate utan kolesterol frågor eller kardiovaskulär händelse, men en hälsosam livsstil är viktigt. Regelbunden kardiovaskulär aktivitet är viktigt som är kolesterol vänliga livsstil.

Testosteron Och Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar

biverkningar nandrolone phenylpropionateAnvändning av Nandrolone Phenylpropionate kommer att undertrycka naturliga testosteron produktion. Som med alla Nandrolone föreningar, en injektion kommer att undertrycka nästan om inte alla dina naturliga testosteron produktion. Din genetik kommer inte förhindra detta och det är något som är helt oundvikligt med användning. På grund av detta faktum, är det viktigt att alla män som använder denna steroid göra det i samband med någon form av exogent testosteron. Detta kommer att hindra enskilda från att falla in i en låg testosteron skick, som kommer med en mängd mycket oönskade symtom.

När bruk av Nandrolone Phenylpropionate har upphört och alla anabola steroider har rensat kroppen, är naturligt testosteron produktionen kommer att börja igen. Men det kommer inte att ske över en natt och kommer långsamt. Post Cykel Terapi (PCT) rekommenderas. Detta kommer att bidra till att stimulera produktionen av naturliga testosteron och öka oddsen för en lyckad återställning. PCT kommer inte fullständig återhämtning, kommer det fortfarande ta flera månader efter PCT anabola steroider före efter, men det kommer att ge dig en bättre start.

Viktigt Observera: Naturlig återhämtning förutsätter att ingen skada gjordes till Hypotalamus-Hypofys-Testikel-Axeln (HPTA) under användning och att ingen tidigare låg testosteron tillstånd fanns.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Levertoxicitet

Nandrolone Phenylpropionate är inte giftigt för levern.

De flesta steroider efter en cykel: testosteron phenylpropionate

Durabolin, mer känd bland kroppsbyggare som nandrolon Phenylpropionate, eller bara NPP

 

Ar en nära släkting till den populära steroid Deca Durabolin. Men på grund av det faktum att under en lång tid NPP var svårt att hitta och de tillgängliga portion var inte bekvämt, denna steroid användes sällan av någon. Phenylpropionate

Lyckligtvis under de senaste åren underjordiska laboratorier utvecklat durabolin i alla typer av doser, vilket gör den mer tillgänglig och praktisk för användning. Därför förtjänar denna steroid en särskild uppmärksamhet, eftersom det är mer än bara Deca Durabolin med en annan ester.

buy steroids

 

Bodybuilding Nandrolon PhenylpropionateSince

NPP och deka dela samma aktiva substans – nandrolon, är deras historia mycket nära sammanlänkade. Få människor vet att nandrolon som sådan utvecklades under 1957, Phenylpropionate (orala steroider)

 • Och den mest populära versionen av denna steroid var faktiskt en med phenylpropionate ester bifogas den.
 • Trots detta har en ny version med decanoate ester släppts i 1962, och det var kommersiellt som heter Deca Durabolin.
 • Tack vare några betydande fördelar i lättanvända det blev mer populär än phenylpropionate form av nandrolon.

Som ett resultat, deka blev ett av de mest använda steroider i alla tider, samtidigt som NPP har blivit en sällsynt anabola androgena steroider (AAS).

Ändå underjordiska laboratorier kunde eliminera en av de stora nackdelarna med NPP genom att göra durabolin tillgängliga i olika portioner. Detta tillät NPP att hitta sin plats i modern bodybuilding, för dess kortare ester har också vissa fördelar att erbjuda, och det blir mer och mer populärt. Phenylpropionate

Nandrolon IN MEDICIN

 Nandrolon-Phenylpropionate- (NPP)

Inledningsvis var nandrolon som används vid behandling av ett stort utbud av sjukdomar och tillstånd, där det visat sig vara effektiva. Bara för att lista några av dessa, kan nandrolon vara till nytta för benskörhet köp steroider sverige, bröstcancer, brännskador, skador läkning och tillväxt brist på barn.

 • I själva verket, kliniska studier visade att nandrolon gett avsevärda regressioner hos kvinnor med karcinom.
 • Vad mer, med tanke på den stora potentialen att lägga muskelmassa, nandrolon användes särskilt ofta för att förhindra
 • muskeldegeneration orsakad av atrofi eller slösar syndrom relaterade till HIV / AIDS
 • kroniska försvagande sjukdomar, större operation, och svåra trauman.
 • Men under årens lopp har amerikanska FDA varit förkorta listan över sjukdomar där nandrolon användning
 • är tillåten för behandling. Nuförtiden är nandrolon endast ordineras för behandling av anemiska patienter och de som lider slösa syndrom, särskilt HIV / AIDS-relaterade.

Intressant nog finns det ännu en medicinsk nytta som ofta rapporteras av dem som använder nandrolon – immunförsvar förbättring. Phenylpropionate Enligt obekräftade uppgifter, nandrolon avsevärt förbättrar immunförsvaret, och det är därför ofta som en stödjande medel.

När det gäller medicinsk användning av deca durabolin eller NPP, var deca alltid den mest populära av de två, eftersom det gör det möjligt att göra mindre frekventa injektioner, vilket är en mycket viktig aspekt för de flesta patienter. Icke desto mindre har NPP fördelen av en snabbare åtgärd som är så nödvändig i fall av kliniska nödsituationer, där det behövs omedelbara resultat.

 

HomeSteroid Profiles Nandrolone Phenylpropionate (NPP)

Nandrolon Phenylpropionate (NPP) Kai Bogartti September 28, 2015 Steroid Profiler Inga kommentarer

NPP-banner

Durabolin, mer känd bland kroppsbyggare som nandrolon Phenylpropionate, eller bara NPP, är en nära släkting till den populära steroid Deca Durabolin. Men på grund av det faktum att under en lång tid NPP var svårt att hitta och de tillgängliga portion var inte bekvämt, denna steroid användes sällan av någon. Lyckligtvis under de senaste åren underjordiska laboratorier utvecklat durabolin i alla typer av doser, vilket gör den mer tillgänglig och praktisk för användning. Phenylpropionate Därför förtjänar denna steroid en särskild uppmärksamhet, eftersom det är mer än bara Deca Durabolin med en annan ester.

 1. 1 Historia
 2. 1,1 Nandrolon i medicin
 3. 2 profil~~POS=HEADCOMP
 4. 1 Ytterligare fördelar med Durabolin
 5. 2,2 NPP vs. Deca Durabolin
 6. 3 Biverkningar
 7. 1 Kvinnliga idrottare
 8. 4 Doser och användning
 9. 5 Halveringstid
 10. 6 Slutsats
HISTORIA

bodybuilding Nandrolon PhenylpropionateSince NPP och deka dela samma aktiva substans – nandrolon, är deras historia mycket nära sammanlänkade. Få människor vet att nandrolon som sådan utvecklades under 1957, och den mest populära versionen av steroider sverige denna steroid var faktiskt en med phenylpropionate ester bifogas den. Trots detta har en ny version med decanoate ester släppts i 1962, och det var kommersiellt som heter Deca Durabolin. Tack vare några betydande fördelar i lättanvända det blev mer populär än phenylpropionate form av nandrolon. Som ett resultat, deka blev ett av de mest använda steroider i alla tider, samtidigt som NPP har blivit en sällsynt anabola androgena steroider (AAS).

Ändå underjordiska laboratorier kunde eliminera en av de stora nackdelarna med NPP genom att göra durabolin tillgängliga i olika portioner. Detta tillät NPP att hitta sin plats i modern bodybuilding, för dess kortare ester har också vissa fördelar att erbjuda, och det blir mer och mer populärt. Phenylpropionate

 

Nandrolon IN MEDICIN

Nandrolon-Phenylpropionate- (NPP)

 

Inledningsvis var nandrolon som används vid behandling av ett stort utbud av sjukdomar och tillstånd, där det visat sig vara effektiva. Bara för att lista några av dessa, kan nandrolon vara till nytta för benskörhet, bröstcancer, brännskador, skador läkning och tillväxt brist på barn. I själva verket, kliniska studier visade att nandrolon gett avsevärda regressioner hos kvinnor med karcinom.

Vad mer, med tanke på den stora potentialen att lägga muskelmassa, nandrolon användes särskilt ofta för att förhindra muskeldegeneration orsakad av atrofi eller slösar syndrom relaterade till HIV / AIDS, kroniska försvagande sjukdomar, större operation, och svåra trauman.

 1. Men under årens lopp har amerikanska FDA varit förkorta listan över sjukdomar
 2. där nandrolon användning är tillåten för behandling. Nuförtiden är nandrolon endast ordineras
 3. för behandling av anemiska patienter och de som lider slösa syndrom, särskilt HIV / AIDS-relaterade.
 4. Intressant nog finns det ännu en medicinsk nytta som ofta rapporteras av dem som använder nandrolon – immunförsvar förbättring.
 5. Enligt obekräftade uppgifter, nandrolon avsevärt förbättrar immunförsvaret, och det är därför ofta som en stödjande medel.

När det gäller medicinsk användning av deca durabolin eller NPP, var deca alltid den mest populära av de två, eftersom det gör det möjligt att göra mindre frekventa injektioner, vilket är en mycket viktig aspekt för de flesta patienter. Phenylpropionate Icke desto mindre har NPP fördelen av en snabbare åtgärd som är så nödvändig i fall av kliniska nödsituationer, där det behövs omedelbara resultat.

 

PROFIL

NPP Kemisk struktur

Nandrolon är en anabol steroid som tillhör 19-nortestosteron familj. I själva verket är det mycket likt testosteron, med endast en skillnad – den saknar en kol vid den 19: e positionen. Därav namnet på nandrolon relaterade steroider familj, som också ofta kallas 19-nor föreningar.

Som en konsekvens av denna strukturella skillnad, till skillnad från testosteron, som omvandlas till dihydrotestosteron (DHT) av 5-alfa-reduktas-enzym, omvandlar nandrolon till en svagare androgen – dihydronandrolone. Detta tillåter inte starkare DHT binder till androgenreceptorer, orsakar betydande undertryckande av naturliga testosteron produktion. Därför är det alltid rekommenderat att använda nandrolon baserade steroider i samband med testosteron. Phenylpropionate

När det gäller aromatisering av nandrolon, är det inte tillräckligt stor för att vara ett problem. I själva verket har den en mycket låg östrogenomvandlingsfrekvens, som enligt vissa studier fem gånger långsammare än den för testosteron. Följaktligen, när rimliga doser tas, östrogena biverkningar är ganska hanterbara, särskilt med sådana aromatashämmare (AI) som Aromasin.

Du kan köra kortare cykler med detta läkemedel

Du behöver inte en muntlig kicken med en NPP cykel

Med tanke på att nandrolon phenylpropionate fungerar mycket snabbare än deca, det är bra för att köra kortare cykler med.

Du kan göra en fast NPP cykel i så lite som 6-8 veckor, vilket är bra för dem som vill ha snabba vinster utan att stanna på redskap för evigt. Phenylpropionate

 1. Jämför detta till Deca Durabolin, där det på grund av det faktum att den inte sparka in i 4-5 veckor, är den minsta rekommenderade gångtid 10-12 veckor.
 2. Så medan NPP kan kräva betydligt fler stift än sin nandrolon kusin, kommer du inte att använda den så länge heller.
 3. Orala steroider används ofta som kickstarters med cykler som involverar långester injicerbara så att kroppsbyggare kan få snabba vinster i väntan på den injicerbara att sparka i.
 4. Men vad som är bra om nandrolon phenylpropionate är att du inte behöver använda en muntlig kicken att få snabba vinster.

Som tidigare nämnts, hjälper NPP producerar muskeltillväxt inom 2 veckor, vilket betyder att den är snabb nog att det finns något behov av att få igång din cykel med Dianabol eller annan snabbverkande oral steroid. Phenylpropionate

Testosteron brukar köra med NPP att hålla Libido Hög

Nandrolon phenylpropionate kan ha en mycket negativ inverkan på din libido, som vi kommer att diskutera i avsnittet biverkningar. Och på grund av detta potentiella problem, många kroppsbyggare vilja köra NPP vid sidan testosteron. Inte bara det öka dina vinster på en cykel, men det håller också din sexlust going strong. Det finns en debatt om förhållandet mellan NPP kontra testosteron som du ska köra; emellertid är en typisk förhållandet 5: 4 till förmån för testosteron. Så om du kör 400 mg NPP per vecka, skulle du dos 500 mg testosteron varje vecka. Phenylpropionate

Här är ett exempel NPP Cycle

Det är verkligen ingen one-size-fits-all cykel för nandrolon phenylpropionate. Det är populärt att matcha upp NPP steroid med en lång ester injicerbara så att du får snabbare resultat. Men vissa kroppsbyggare också vilja köra två korta ester injicerbara tillsammans också. Så är fallet i följande cykel jag ska dela med dig, där OP frågar om de ska injicera 100mg av NPP varje dag, samtidigt som berättade att det är för mycket. De är i stället bör göras först köra 400mg av NPP per vecka och injicera varannan dag. Nedan kan du se vad deras sista cykeln ser ut baserat på de råd som ges av alla:

 • Nandrolon Phenylpropionate (NPP) är en version av nandrolon som inte är så populär.
 • Innan vi går vidare, ska du veta skillnaden mellan NPP och Deca, vilket är precis ester.
 • Båda är en version av nandrolon, men estern i Deca är längre än en i NPP. Många människor inte inser att de kan ta detta populära förening via en kortare ester.
 • Den bara dåligt skulle vara att med en kortare ester du måste ta flera injektioner per vecka, som minst en var tredje dag.
 • Men med en längre ester bara kräver ca en eller två injektioner per vecka. Phenylpropionate

Men det finns fördelar såväl för nandrolon Phenylpropionate, som vi kommer att diskutera. Klicka här för att köpa laglig Deca Durabolin nätet utan recept.

Nandrolon Phenylpropionate Review

 • Innehållsförteckning
 • Deca Durabolin
 • nandrolon Decanoate
 • nandrolon Phenylpropionate
 • cykel scheman
 • Deca Testcykel
 • doseringsriktlinjerna
 • Före- och efter resultat
 • Rapporterade Vinst |
 • Bieffekter
 • Deca Durabolin till salu
 • USA och Kanada
 • Storbritannien
 • deca 200
 • Deca Durabolin 300

Den främsta orsaken till att kärnkraftverk inte är så väl omtyckt som Deca är på grund av den mängd milligram som finns i pharm sort.

Deca kommer i en form som inte är svårt att injicera, vilket är 200 mg per ml. De flesta människor kan göra två injektioner per vecka med lätthet. Phenylpropionate

Vi kommer att fortsätta att diskutera fördelarna med att ta Nandrolon Phenylpropionate, men man måste ha kunskap om vad en halveringstid organ. Phenylpropionate

I grund och botten, kommer det inte vara så svårt att komma till kroppens toppnivåer med NPP. Phenylpropionate Deca har en lång ester vilket innebär att det kommer att ta längre tid än NPP. Också det innebär att det kommer att stanna längre i ditt system.

Det kommer att ta längre tid för den person som gillar att cykla hans steroider. Så använd inte Deca om du vill ha cykler som är kortare än tio veckor, och du vill göra ett stort antal cykler varje år. Phenylpropionate

Produktinfo i Deca Durabolin

Nandrolon phenylpropionate är ett av de mest populära injicerbara steroider. Det är i grunden Deca, med en kortare ester (phenylpropionate stället för decanoate ester som finns i Deca Durabolin eller nandrolon decanoate), vilket resulterar i snabbare frisätts i blodet.

 • Även om dess kortare ester innebär att det kommer att kräva mer frekventa injektioner än dekanoat
 • är den positiva sidan att mängden effektiv nandrolon i blodet och dess nivåer är mer easilly contollable.
 • Det popularitet beror sannolikt på det faktum att nandrolon uppvisar betydande anabola effekter med minimala androgena biverkningar.
 • Anses av många den bästa övergripande steroid för en man att använda (biverkningar kontra resultat) nandrolon phenylpropionate oftast injiceras fyra till fem gånger per vecka med detta belopp är östrogen konvertering liten så gyno är inget problem.

ovanligt är också problem med leverenzymer, blodtryck eller kolesterolnivåer. Vid högre doser kan biverkningar bli allt vanligare, men det är fortfarande en mycket väl tolererat läkemedel. Det bör också noteras att i HIV studier har nandrolon visats inte bara att vara effektiv på ett säkert tillväxthormon köpa sätt att ta upp mager kroppsvikt av patienten utan också att vara till nytta för immunförsvaret. Phenylpropionate

För bodybuilding, kan nandrolon effektivt införlivas i både massa och skär cykler travar bra med Sustanon, Dianabol, Anadrol … En stor nackdel med nandrolon är att det kan upptäckas i ett läkemedel skärm så länge som ett år efter användning. Tyvärr för många tävlingsidrottare gör detta nandrolon produkter tabu. Phenylpropionate

Det är lätt på levern och främjar god storlek och styrka samtidigt minska kroppsfett. nandrolon kan användas av nästan alla idrottsmän, med positiva resultat och mycket få biverkningar, har nandrolon fått ett rykte som något av en alleviator av ömma leder och senor lagliga steroider sverige. Idrottare rapporterar att ont i axlar, knän och / eller armbågar är på något sätt utan smärta på nandrolon cykeln. Phenylpropionate

Du kommer att packa på stora mängder av muskelmassa med Nandrolon phenylpropionate

Vad är NPP?

Kombinationen av att lyfta tunga vikter och intensiv cardio på ett konsekvent sätt är inte precis lätt på lederna. Phenylpropionate

 • Den anabola steroiden nandrolon är oftast kallad Deca Durabolin, varumärket för sin decanoate ester.
 • Men phenylpropionate ester, känd som nandrolon phenylpropionate (alias ”NPP”), är också mycket populärt.
 • I själva verket, vissa kroppsbyggare som NPP steroid långt mer än deka steroiden eftersom det verkar extremt snabb och rensar ur ditt system snabbare. Phenylpropionate

Nandrolon i allmänhet är ett bra läkemedel eftersom det är mycket anabola och endast aromatizes på 20% nivån av testosteron. Så om du är intresserad av att använda NPP att uppnå snabba muskeltillväxt och skär fett, fortsätta läsa när vi diskuterar 31 kritiska tips som du bör veta om detta läkemedel.

Du kommer att packa på stora mängder av muskelmassa med NPP

Få steroider kan hjälpa dig att packa på muskler och öka din styrka bättre än nandrolon phenylpropionate (1). Det är inte ovanligt att se kroppsbyggare på forum skryter om upp till 20 till 30 pund vinster på 10 till 12-veckors cykel. Forskning stöder dessa påståenden upp sedan NPP används ofta för att hjälpa muskel slöseri patienter återfå vad de har förlorat (2) (3). Phenylpropionate Vad mer är att denna drog hjälper dig att läka upp mycket snabbare från brutala träning (4). Så om du letar efter en anabol steroid som dramatiskt kan förändra din kropp, kommer du definitivt vill överväga NPP.

 

NPP kommer att öka Kväve Retention i musklerna

Som ni kanske vet är kväve nyckeln till att få muskler eftersom muskelceller assimilera extra protein när de har en positiv kvävebalans. Och detta leder oss till ännu en annan fördel med nandrolon phenylpropionate eftersom det hjälper musklerna behålla mer kväve (5). Men det viktigaste är att du måste hålla din kost och proteinintag stark om du kommer att dra nytta av denna kväve öka effekten. Så även om du klipper, inte bara förlita sig på vetegräs och hampa mjölk att mata dina muskler för snabb tillväxt. Phenylpropionate

 

Du får högre IGF-1-nivåer tack vare NPP

Du bör se en betydande ökning av insulinliknande tillväxtfaktor (IGF-1) när på nandrolon phenylpropionate. Forskning stödjer detta genom att visa att nandrolon ökar IGF-1-mRNA-expressionsnivåer i djur (6). Och detta är viktigt eftersom IGF-1 är ett hormon som är nyckeln till att packa på mer muskelmassa. Kombinera detta med den kväve öka effekten av NPP, kan du verkligen se hur detta läkemedel har en så stark effekt på muskeltillväxten.

Så det är inte ovanligt att kroppsbyggare att klaga på ledvärk efter att de har tränat på ett tag. Och det är där NPP kan vara till stor nytta eftersom det stöd i kollagensyntes. En studie visade att även vid dosering på bara 50 mg var tredje vecka, nandrolon ökade typ III kollagensyntesen (7). Phenylpropionate Anekdotiska bevis backar upp forskningen eftersom många kroppsbyggare lägga på forum om den gemensamma lättnad att nandrolon ger.

 

Din aptit kommer att vara ur kontroll

Om du är ute efter att packa på några allvarliga muskler, så hittar du att NPP är ett utmärkt läkemedel för detta! Nandrolon har en mycket kraftfull aptitstimulerande effekt som borde ha du sugen nästan vad som helst du kan få tag på. Förutsatt att du har en svår tid fyllning kalorier ner på cykel, kommer nandrolon phenylpropionate hjälpa dig oerhört. Och detta är en stor anledning till att vissa idrottsmän rapport få upp till 30 pounds eller mer under en anabol steroid cykeln. Phenylpropionate

 

NPP är en mångsidig drog som kan hjälpa dig bulk eller Cut

Det kan tyckas motsägelsefullt att följa den sista punkten med detta, men det är värt att nämna att nandrolon är en mångsidig läkemedel som kan användas för både skärning och bulkcykler. Det senare är mest populära, Men, NPP kan säkert vara en stor hjälp för någon som försöker att bränna fett och få slet. Det viktigaste är dock kommer att hålla dig ur kylskåpet sent på natten när du blir hungrig. Phenylpropionate Men så länge du äter ren och gör ett hyggligt jobb med att hålla sig borta från Wendys och McDonalds, bör du få bra klippresultat från detta läkemedel.

 

Detta läkemedel har många medicinska användningsområden

De flesta anabola steroider kan spåra sitt ursprung tillbaka till terapeutisk användning. Nandrolon phenylpropionate är inte annorlunda i detta avseende, eftersom forskning har visat att det har många potentiella fördelar. Till att börja med kan det behandla osteoporos (8) och förbättra bentätheten (9). NPP väcker också röda blodkroppar och har använts för att behandla anemi (10); denna förmån hjälper till att leverera mer syre till musklerna, vilket ökar muskulär uthållighet i idrottare. Och nandrolon phenylpropionate är också mycket användbart för att hjälpa HIV-patienter att få tillbaka vikt. Phenylpropionate

 

NPP Steroid8. Du kommer att vara mer dominanta i konkurrenssituationer

Många killar känner sig mer kraftfull och bättre overallen när de är på anabola steroider cykler. Och nandrolon phenylpropionate tar detta ett steg längre genom att faktiskt hjälpa en excel i en konkurrenssituation. Forskning stödjer detta genom att avslöja att möss på nandrolon var mer dominant än placebogruppen (11). Så om du är ute efter att krossa konkurrensen i alla situationer, då NPP är ett bra läkemedel att ta. Phenylpropionate

 

NPP vs. Deca

NPP orsakar muskelmassa mycket snabbare än Deca

Som nämndes i inledningen, börjar NPP steroid ger resultat mycket snabbare än Deca Durabolin (alias nandrolone decanoate). Men exakt hur mycket snabbare? Många idrottsmän som tar detta läkemedel kan se resultat så snabbt som 1-2 veckor; jämför detta med deca, där du tittar på ett minimum av 4-5 veckor innan du börjar uppleva betydande vinster muskel. Phenylpropionate Så om du letar efter muskeltillväxt förr snarare än senare, är NPP definitivt din steroid!

En annan fördel som nandrolon phenylpropionate har över deca är att det inte stannar i ditt system så länge. Med tanke på att det är snabbverkande, NPP metaboliter rensa kroppen inom 10-12 månader. Jämför detta med deka steroid, som kan dyka upp på ett drogtest 18 månader efter sista injektionen. Varken läkemedel är perfekt för en idrottsman som är bulk i offseason och fruktar en framtida drogtest. Men NPP kommer åtminstone vara helt borta från kroppen flera månader tidigare. Phenylpropionate

 

Nandrolon Phenylpropionate kräver också mer frekventa injektioner

Så om NPP ger snabbare resultat och lämnar systemet snabbare, varför inte fler människor väljer den över deca? Det finns några skäl till varför, men den största är det faktum att det måste injiceras oftare. NPP: s halveringstid är bara 2,5 dagar medan deca har en mycket längre halveringstid på 6 dagar (12). Detta innebär att, med phenylpropionate ester, måste mer frekventa injektioner ges för att hålla läkemedlet körs genomgående stark i blodet. Ett absolut minimum som du vill fästa NPP är 3 dagar medan de flesta bodybuilders injicera det var 1-2 dagar. Phenylpropionate

En annan orsak till varför NPP är inte lika populär som deca idag har att göra med dess historia. Going ytterligare, nandrolon phenylpropionate var inte lika vanliga i det förflutna, och dess mg / ml förhållandena var verkligen små jämfört med deca. Så de flesta killar bara föredrog bekvämligheten med att få 200 mg deca från en 1 ml spruta. Detta har till stor del förändrade tack vare nätet steroid apotek, som erbjuder NPP i större mg / ml förhållanden; men äldre bodybuilders fortfarande använda deka steroiden eftersom de är vana vid det.

Hur man använder NPP?

Här är typisk NPP Doser

Liksom alla anabola steroider, mängden nandrolon phenylpropionate som du kör beror till stor del på din erfarenhet, muskelbyggande mål och hur väl du hanterar biverkningar. Men generellt sett, nybörjare brukar dos NPP på 300-400mg per vecka medan erfarna användare kan ta allt från 500-600mg. Så om du är ny till NPP, kan du fästa 50mg varje dag eller 100 mg varannan dag. Som tidigare nämnts, att injicera NPP var 3 dagar är det absolut högsta belopp du vill vänta; men de flesta killar kommer åtminstone injicera varje 2 dagar för bästa resultat. Phenylpropionate

cialis pills healthy man viagra inexpensive viagra pills viagra pills cialis 5mg cost of viagra cialis testimonials non prescribed viagra axolot cialis savings card cheap cialis cialis 5 mg amox axoloti viagra price amoxicillin 500 cialis on line amox-clav 875-125 viagra dose cialis coupons cialis vs viagra cialis trial viagra coupons 75 off buy cialis online amoxin amoxicillin 875 mg where to buy viagra how does viagra work cialis canada amoxicillin medscape viagra costs viagra vs cialis vs levitra otc viagra cialis 20mg cialis 30 day sample viagra single packs cost viagra porn canada viagra does viagra work cialis professional cialis patent expiration 2017 cialis website viagra pills for sale cialis for men what is amoxicillin amoxicillian viagra pharmacy amoxicillin side effects in women amox clav 875-125 mexican salamander amoxicillin side effects natural viagra alternatives that work viagra vs cialis amoxil dosage viagra for women women viagra cialis for women viagra cialis effects cialis dosage liquid cialis tamoxifen levitra vs viagra axolotls cyalis how much does viagra cost cialis coupons from manufacturer cialis generic tadalafil viagra government funded female viagra viagra prices without insurance cilias viagra girls viagra best price cialis online viagra online amoxicillin 500mg viagra side effects cvs pharmacy viagra coupons augmentin drug class cialis dosage recommendations augmentin 875-125 cialis for sale axoltl cialis coupon cialis discount cialis vs viagra pfizer viagra amoxycillin what is viagra is viagra federally funded cialis pills for sale side effects of viagra viagra savings offer revatio vs viagra stendra vs viagra amoxicillin dosage cialis cost viagra 100mg tablets retail price amox/k clav 875-125 amoxicillin clavulanate amoxicillin rash side effects of amoxicillin 500 mg amoxicillin trihydrate 500mg cialis coupons 2017 viagra activate viagra vs cialis erectile dysfunction cialis cialis 30 day trial coupon cealis online cialis amovil viagra without prescription moxil amoxicillin/clavulanic acid amoxicillin uses cialis coupons printable amoxicillin and clavulanate potassium 875 125 viagra government funding how long does viagra last online viagra amoxicillin 250mg buy viagra cialis or viagra side effects of amoxicillin is viagra funded by government cialis coupon print when will cialis go generic free cialis viagra alternatives cialis samples overnight amoxicillin for cats axolotyl generic for viagra amox-clav 875-125 mg tablet is viagra government funded amoxicillin side effects in men viagra on line no prec cialis 20 mg viagra coupon walgreens viagra substitute xolotl viagra samples cialis tadalafil how much does cialis cost cialis otc what is cialis cialis copay card canadian viagra herbal viagra pfizer viagra coupons viagra coupons cialis generic wholesale cialis utilisation viagra amoxil female viagra pills what does viagra do price cialis cialis free trial viamedic cialis cialis 5mg daily amoxicilina amoxicillin tablets viagra patent expiration is viagra covered by insurance amoxacilin order online viagra trimox viagra ingredients canadian cialis viagra substitute lowest cialis prices cialis side effects viagra 100mg price walmart viagra sex viagra coupons from pfizer cialis alternative discount viagra discount cialis amoxi canada cialis viagra canada generic viagra 100mg viagra cost cialis for daily use amoxicillan sildenafil vs viagra amoxicillin 500 mg cialis daily amoxicilin viagra without a doctor prescription usa anadrol over the counter viagra cialis or viagra free viagra cialis sample cialis reviews amoxicillin uti amox clav 875 amoxicillin 500 mg and alcohol does the government fund viagra cialis medication amoxcillin viagra prices amox-clav 875-125 mg viagra single packs amoxicillin mexican walking fish generic viagra cialis prices dosage of amoxicillin sophia viagra how to take cialis side effect of amoxicillin viagra cialis generic cialis tadalafil cialis price cialis dosage strengths is viagra government funded in america amoxicillin dosing viagra pill cialis samples cheap viagra amoxidal augmentin dosage viagra from amazon viagra generic side effects of cialis what is anoxia cialis voucher viagra dosage buy cialis viagra for sale cialis patent expiration cialis patent expiration date extended viagra from canada what is amoxicillin used for cialis coupon 20 mg generic viagra available in usa cialis for bph cialis without a doctor’s prescription amoxicillin 500mg capsules cialis pricing generic cialis at walmart cialas cialis buy viagra online cost of cialis cialis from canada cialis 20mg directions amoxicillin 500 mg for sinus infection amoxillin axolotl cialis cheap cialis generic availability viagra without a doctor prescription daily cialis trial viagra sample best price viagra sex viagra for women augmentin 500 how does cialis work cialis canadian pharmacy viagra on line 200 cialis coupon amoxil 500 mg natural viagra generic for cialis cialis 10 mg generic cialis cialis pharmacy prices axlotl

Recensioner Nandronole fenylpropionat av erfarna bodybuilders

Nandrolon Phenylpropionate

Idag i det medicinska samfundet denna förening används för att hjälpa HIV / AIDS-patienter för att förebygga muskelförtvining, men det skulle vara mer praktiskt att använda den längre ester i detta fall. Baseras också på att vi kan anta att nandrolon är utmärkt som ett immunsystemet stöd förening och i min personliga erfarenhet kan jag bekräfta det som är sant. En annan medicinsk fördel är möjligheten att förbättra kollagensyntesen, så det är därför vissa killar använda den för att hjälpa till med ledvärk. Jag är inte en förespråkare för att göra detta eftersom det kan hamna baktändning lång sikt. Phenylpropionate

Denna speciella ester ger oss ett aktivt liv på 4-5 dagar, faller bara mellan Propionate (kort) och (långa) versioner av testosteron Cypionate.

Nandrolon är inte mycket androgen och är något mer anabol än testosteron

 Till skillnad från vad många tror, ​​är nandrolon en mild steroid med låga biverkningar. Jag tror att människor gör misstaget att stapla med för mycket testosteron, vilket leder till mycket hög aromatisering och vatten viktökning som ger på sidorna och eventuella gynekomasti. Phenylpropionate

Nandrolon Phenylpropionate gör en stor stack med andra korta estrar i en under 10 veckors cykel. En bra cykel för bulk vore det klassiska NPP och test prop cykel. NPP vid 300mg per vecka i 10 veckor, test prop på 300mg per vecka i 10 veckor. Märker jag inte innefatta en muntlig till kickstart cykeln som dess inte nödvändigt med dessa kortverkande estrar. Glöm inte också att använda en aromatashämmare (AI). Phenylpropionate

testosteron phenylpropionate
 1. Kemiskt namn: Testosteron Phenylpropionate
 2. Drug Class: injicerbara anabola steroider
 3. Innehåll
en profil
 • 2 Foton
 • 3 Videor
 • 4 Hänvisar till

 

Profil Testosterone Phenylpropionate

Kemisk structureThis version av testosteron först populariserades under namnet ”Testolent” och producerades av Sicomed Pharmaceutical huset. För en stund, är var ett ovanligt fynd på den svarta marknaden, men den senaste tillgången på olika pulver och framväxten av alla de olika underjordiska laboratorier har gjort den här versionen av testosteron mer lättillgänglig. Det är helt enkelt Testosteron med Phenylpropionate ester bifogas, som vi brukar se oftare kopplade till nandrolon basförening, vilket ger oss Durabolin (ofta kallad NPP, som är en förkortning för nandrolon Phenylpropionate). Jag antar att detta skulle kunna kallas ”TPP” för kort … Phenylpropionate

Jag hade nyligen möjlighet att prova denna förening, och faktiskt som det ganska en signal det är perfekt för någon som mig som gillar korta estrar som propionat, men är alltför glömsk att injicera varannan dag! Tydligt, skulle du få bästa resultat skjuta denna förening var tredje eller fjärde dag, eller ungefär två gånger i veckan. Annat än den unika ester, det finns inte mycket att säga om TPP som inte är tillämplig på någon annan form av testosteron. Phenylpropionate

Personligen har jag upplevt mindre vätskeretention med TPP jämfört med testosteron Cypionate eller Enanthate, och egentligen inte mer än vad jag har upplevt med testosteron propionat.

 

Testosteron utövar sina effekter genom att främja ökad kväveretentionen i muskeln

Testosteron ökar också nivåer av tillväxtfaktorn IGF-1 i både muskelvävnad och levern.  Testosteron, oavsett ester, har också förmågan att öka aktiviteten av satellit celler, som spelar en aktiv roll för att reparera skadade muskler. Testosteron utövar dessa effekter främst av genomiska mekanismer, vilket innebär att den binder till androgenreceptorn (AR) och initierar gentranskription att leverera sitt budskap. Phenylpropionate Stimulering av AR främjar olika av AR beroende mekanismer för både muskelmassa och fett förlust, liksom att minska katabola glukokortikoid hormoner, och öka produktionen av röda blodkroppar.

Testosteron, en gång i kroppen, kan omvandlas till både östrogen (genom en process som kallas aromatization) samt dihydrotestosteron (genom en process som kallas 5alpha-reduktion). Östrogen är typiskt katalysator för många biverkningar såsom gynocomastia, vätskeansamling, osv … medan DHT är ofta bakom håravfall och prostataförstoring.

På grund av den senaste tidens reemergence på den svarta marknaden, och hög tillgänglighet, är kostnaden för TPP för närvarande låg, och jag förutspår att det kommer att bli mycket populär under de kommande åren. Phenylpropionate

 

Testosteron-fenylpropionat testosteron-baserade steroider

Jämfört med andra testosteron-baserade steroider, inte Testosteron-Phenylpropionate inte har en hel del popularitet bland idrottare, av skäl som denna artikel kommer att undersöka.

För en eller annan anledning, är testosteron-Phenylpropionate används inte lika mycket i styrketräning och bodybuilding.

Idrottare vill ha snabba resultat, och testosteron fenylpropionat kan ge dem, men det är inte allmänt tillgängliga på grund av en låg efterfrågan, om det inte är en del av en testosteron blandning som Omnadren eller Sustanon-250. Phenylpropionate Men eftersom den här artikeln kommer att ytterligare belysa, är testosteron-Phenylpropionate inte ”ineffektiva steroider” Det har sagts att vara. Det är bara att många människor inte vet hur man använder det för att uppnå bästa möjliga resultat i minst tid, de är alltför angelägna om att se resultat. Om den används väl, är testosteron-Phenylpropionate en av de bästa i sitt slag.

Testosteron-Phenylpropionate har den kortaste varaktigheten av alla testosteron estrar med undantag av testosteron-propionat, och detta är anledningen till att det har märkt ineffektiv.

 • Med en 3-4 dagars varaktighet i kroppen, förhindrar den vätskeansamling i musklerna i kroppen lättare än stora ester version; en mycket önskvärd effekt på det. Phenylpropionate
 • Efter användning av testosteron-Phenylpropionate effekterna börja visa på ett kick.
 • I denna lilla tid, kommer en idrottsman att känna aggressiv och starkare.
 • Han kommer att ha en ökad aptit; Inte undra på att användningen av testosteron-Phenylpropionate att behandla personer med muskelförtvining krämpor.

För dem som har problem med injektioner, kan detta inte vara steroiden för dig eftersom injektioner är det enda sättet att administrera det. Phenylpropionate

Du kommer att behöva administrera testosteron-Phenylpropionate tre gånger per vecka; den första dosen kommer att ge dig massor av energi som kommer att minska efter två dagar. Den andra, å andra sidan kommer att öka effekten av hormonet i kroppen, och den tredje kommer att se till att dina blodnivåer förbli stabil och nådde en topp.

 

De biverkningar av testosteron-Phenylpropionate

Ar mindre än många testosteron föreningar eftersom man kan reglera hur han förvaltar steroid i sitt system.

Detta är på grund av frekvensen för administreringen av steroiden och även det faktum att Testosteron-fenylpropionat är en mild substans. För att du har maximal nytta av att använda testosteron-Phenylpropionate, injicera en liten mängd av denna steroid i ditt system vid en viss tidpunkt. I fallet med alltför mycket av testosteron-fenylpropionat i systemet kommer att resultera i större aromatisering. Som ett snabbverkande steroid, rensar det kroppen snabbt, och detta kan hjälpa till med östrogena relationsfrågor.

Du kanske kan komma undan med två injektioner per vecka, och en del kommer att finna varannan dag för att vara till stor nytta, men tre injektioner per vecka är en bra tumregel. Phenylpropionate

Typer fenylpropionat i bodybuilding och deras biverkningar

STEROID PROFILER

Allt som återstår att göra för idrottaren är att bestämma om han vill att hans stack att vara mer androgen eller mer anabola. Genom att blanda mer test än Deca du kommer att ha alla styrka och storlek vinster, men ändå har det gemensamt skydd från Deca. Phenylpropionate

 • Om du vill ha en liten androgen effekt bara för att hålla kön driva upp och mer av anabol effekt
 • du ökar deka förhållandet och minska testosteron. Med andra ord kan du spela med blandningen tills det passar
 • dig bäst och har det bästa av två världar från de två föreningar som är exakt densamma
 • i frigöra tid men totala motsatser på anabola androgena effekter.

Båda dessa produkter är relativt billiga och en perfekt combo. Det ger dig (idrottaren) möjlighet att blanda efter dina behov. Du kan ha storlek och kropp-halsa.com styrka eller hård och mager beroende på förhållandet blandad. Du kan justera combo som du går med på exakta resultat och det kan göras på ett enda spruta. Phenylpropionate

De biverkningar av testosteron är vanligtvis dosberoende och tidsperioden du stanna på för

Biverkningarna är väl kända och dokumenterade nu och vi kan diskutera detta med stor längd. Phenylpropionate

Dess blivit lite av en tråkig ämne att diskutera och upprepas i varje artikel du läser på testosteroner. Men låter nämna dem i sammandrag. Listan är som följer – aromatizing i kroppen till estradiol (östrogen) som kan orsaka vätskeansamling, kroppsfett förstärkning och gynocomastia.

Du kan kombinera ett anti östrogen som Nolvadex eller Clomid att generellt ta hand om de flesta av dessa biverkningar. Dessa anti östrogener kan varvas med en effektivare aromatize hämmare som Arimadex Power Store Steroider i Sverige men endast som ett alternativ och inte fortsätter användning (se artikeln i Sustanon att studera kolesterol och hjärt-frågor med aromatizing hämmare). Fet hud, akne och kropp / ansiktshår tillväxt hos män och en kvinna är uppenbart men också dosrelaterad och varierar från individ till individ. Män som har en genetisk predisposition alpha pharma sverige för håravfall kan uppleva snabbare manliga mönster skallighet. Testosteron har inte hepatotoxiska effekter och levertoxicitet är osannolik.

Sammanfattningsvis Testosteron Phenylpropionate är en av de mest, vid specificerade testosteronestrar och bara på grund av dess tillgänglighet är begränsad. Egenskaperna hos denna förening gör bara förnuft och den feedback vi fått från idrottare bekräftar detta.

Nandrolon Phenylpropionate (NPP) är mindre kända och mindre populära phenylpropionate ester version av nandrolon

Först ut är det viktigt att förstå skillnaden mellan vad vi känner som ”deca” och vad vi känner som ”NPP”. För att uttrycka det i enkla ordalag är skillnaden helt enkelt ester. NPP har kortare ester medan deca durabolin version av nandrolon har längre ”deka” ester. Många lyftare har ingen aning de kan använda föreningen de älskar så mycket i en kortare ester. Den enda nackdelen skulle vara den mängd injektioner, skulle kortare ester peptider köpa måste injiceras varannan dag eller var 3 dagar på mest, medan den långa ”deca” ester kan injiceras en eller två gånger i veckan. Men fördelarna är det som jag kommer att diskutera när vi går tillsammans. Phenylpropionate

Den främsta orsaken Nandrolon Phenylpropionate

Blev aldrig lika populär som deka stern är på grund av tillgängligheten och den lilla mängden belopp per ml i Pharm klass version. Deca Durabolin tiden kom i 200mg per ml så verkligen Köpa Steroider Sverige killar fann det mycket lättare att injicera 200mg två gånger i veckan med bara 1 ml per injektion. Nu med tillväxten av underjordiska laboratorier denna fråga har försvunnit och nu kan du få NPP i alla typer av mg / ml förhållanden.

För att förstå de andra fördelarna med att använda Nandrolon Phenylpropionate vi måste då förstå halveringstider och vad de betyder 1encuentro.com.

 1. För att uttrycka det i enkla ordalag NPP blir snabbare att bygga upp till toppnivåer i kroppen och kommer att vara snabbare när du slutar injicera att filtrera ut ur kroppen.
 2. Deca tiden på grund av den extremt långa ester kommer att ta mycket längre tid att bygga upp Phenylpropionate
 3. och värst av allt tar längre tid att sippra ut ur kroppen, kommer detta att leda en mycket längre återhämtning för er som cykel.
 4. Så deca är ett dåligt val om du vill hålla cykler under 10 veckor och vill köra flera cykler per år, och NPP är ett realistiskt alternativ.

Deca Durabolin tar cirka sex veckor för att rensa ut ur kroppen och är också upptäckas i upp till 18 månader! Phenylpropionate NPP tiden kommer att rensa ut mycket snabbare, jag skulle guestimate ca 2-3 veckor på sin höjd där kroppen kan börja återhämtning superdrol kur. Detta 3-4 vecka skillnaden är stor när det handlar nandrolones.

En annan liten nackdel med NPP

är vissa användare kommer att säga injektionerna kan vara mer smärtsamt då mycket smidigare deka injektion. Men jag kan försäkra er om det är ingenting så illa som prop. Phenylpropionate

Nandrolon phenylpropionate genesis Now att vi förstår skillnaden mellan de två nandrolones kan ta en titt på föreningen som helhet. Först och främst, är nandrolon används för att behandla anemi så logiken säger att det kommer att bli mycket bra på att höja RBC räkna som hjälper leverans av syre till musklerna .. Inte en enorm mängd, men det gör jobbet. Det finns också aromatisering, så en AI rekommenderas naturligtvis. Phenylpropionate

Nandrolon kommer aromatize ungefär hälften så mycket som testosteron så att du kan se hur deca blev så populär med den gamla skolan folkmassan köpa testogel på nätet. Eftersom de inte har AI rygg då skulle de använder deca över testosteron eller dbol (Dianabol) för att minska deras vatten vikt. Många äldre lyftare på ditt gym fortfarande juice idag och har ingen aning om vad en AI även medel, bara be dem och be dem deras favorit steroider och de kommer sannolikt att säga deca. Jo det är anledningen! Phenylpropionate bodybuilding weight loss diet test 400 steroid bodybuilding shakeology

Hur man använder testosteron fenylpropionat?

Testosteron fenylpropionat är en oljebaserad injicerbara lösning

 

Det är mycket androgena och anabola. Det är en långvarig ester som verkar under en period på upp till 3 veckor. Phenylpropionate

Genom sin sammansättning, är det liknar Methyltestosterone, men den enda skillnaden är att den har mindre biverkningar. Kliniska studier har visat att det är mindre giftigt för levern och det ger mindre aromatisering och vätskeansamlingar. Doseringen varierar från 100 mg till 400 mg i veckan. I allmänhet är det nödvändigt att administrera testosteron phenylpropionate två eller tre gånger i veckan i syfte att öka effekten av hormonet i kroppen och för att bibehålla blodnivåerna. Testosteron phenylpropionate har också förmågan att öka nivåerna av IGF-1 som är en mycket anabola hormon som främjar muskeltillväxt. Phenylpropionate

Viktiga saker att veta om testosteron phenylpropionate
 1. Om du inte tolererar injektioner, kan detta läkemedel inte är lämpligt för dig, eftersom det är det enda sättet att administrera det.
 2. Drogen har varaktigheten av tre till fyra dagar i kroppen, tid under vilken användaren känner starkare och mer aggressiv. Därför tar hänsyn till alla dessa faktum innan du börjar ta det för att bättre kunna kontrollera dig själv. Phenylpropionate
 3. Det är viktigt att kombinera användningen av testosteron med diet och träning, för att öka densiteten och massan av muskler.
 4. Testosteron phenylpropionate är kontraindicerat hos kvinnor på grund av hög viriliserande rating, som hänvisar till främjandet av manliga egenskaper. Om den används i terapeutiska syften, är det rekommenderat att använda lägsta effektiva dos för att undvika viriliserande effekter.

 

Potentiell interaktion med andra läkemedel

Innan du börjar använda testosteron fenylpropionat, förhindra din läkare om alla läkemedel du tar, inklusive receptbelagda och receptfria sådana. Generellt testosteron phenylpropionate kan användas samtidigt med många läkemedel, men det finns fortfarande mediciner som i samspel med det kan leda till biverkningar. Därför bör det inte användas samtidigt med perorala antikoagulantia och antidiabetika såsom insulin. Diskutera med en läkare alla risker. Phenylpropionate

Lagring
 • Det rekommenderas att hålla testosteron phenylpropionate vid rumstemperatur under 30 grader C.
 • Håll den utom räckhåll för barn.
 • Undvik direkt solljus, värme och fukt.
 • Säker kasta utgående produkt genom att följa de exakta indikationer på en läkare eller farmaceut.

När man kombinerar Testosteron Propionate (även en kort ester) det är nära till NPP på frigöra tid men inte optimalt eftersom det frigör en dag eller två snabbare än NPP. När man kombinerar din NPP med testosteron Cypionate är det inte heller optimal eftersom Cypionate är längre än den NPP estern och Cypionate blir höja blodserumnivåerna efter NPP. Phenylpropionate

 

Potentiella biverkningar med testosteron phenylpropionate

Liksom alla androgener, kan testosteron phenylpropionate orsaka biverkningar. Som redan nämnts ovan, är testosteron fenylpropionat mindre giftigt för levern och producerar mindre aromatisering på grund av dålig omvandlingen av testosteron till östrogen, kvinnligt könshormon, och vätskeansamlingar.

Därför minskning av östrogen utesluter risken för att prostatabesvär, acne eller gå skallig. Testosteron phenylpropionate anses också vara en mild substans och bieffekt det kan orsaka mindre i jämförelse med andra androgener. Med hänsyn till det faktum att det kan användas som substitutionsbehandling med testosteron, ett av de potentiella biverkningar är undertryckandet av kroppens naturliga produktion av hormonet. Svårighetsgraden av biverkningar beror på den administrerade dosen och varaktigheten av verkan av läkemedlet. Phenylpropionate Det finns många möjliga biverkningar förknippade med användning av testosteron phenylpropionate. Några av dem är:

 1. Gynekomasti (bildandet av bröstvävnad hos män). Det uppstår på grund av konvertering till östrogen, det kvinnliga könshormonet.
 2. Aggressiv och dominerande beteende.
 3. Ökad kropp / ansiktshår.
 4. Kvinnor kan uppleva virilization biverkningar, såsom heshet i rösten, manligt mönster av skallighet, oregelbundna menstruationer och förstorad klitoris.

Även om biverkningar är mindre vanligt med testosteron fenylpropionat än med andra androgener, är det viktigt att vidta alla försiktighetsåtgärder för innan du börjar använda det, särskilt om du har existerande hjärtsjukdomar eller leversjukdomar. Phenylpropionate

PRODUKTINFORMATION

Konsultera en läkare och få bättre information om riskerna och fördelarna med behandlingen med testosteron och använda den föreskrivna dosen med försiktighet. Phenylpropionate

 • Sammansättning
 • testosteron phenylpropionate
 • Totalt Styrka per flaska
 • 1000 mg per flaska
 • presentation Storlek
 • 10ml per flaska

Där test Rapid måste tas varannan dag och i sträck var tredje dag för att hålla blodserumnivåer konstant, kan TPP tas två gånger i veckan eller var fjärde dag. TPP är något längre i sin verksamhet än test Rapid (Propionate).

En annan stor fördel av detta ämne är det faktum att det inte orsakar smärta på injektionsstället som test Rapid. Få feedback från de tävlande vi hittade många människor föredrar detta test Rapid eftersom det fungerar mycket likt utan obehag vid injektionsstället. Phenylpropionate

 • Dosering
 • 100 mg till 200 mg två till tre gånger i veckan

På grund av tillgänglighet Test Rapid (Propionate) blev mycket populär bland användarna och TPP är inte mycket känt. Men i teorin och i praktiken TPP är lika effektivt som test Rapid (Propionate) med större fördelar på administrationssvårigheter.

Nyligen fann vi också Deca 100mg NPP (nandrolone phenylpropionate) är en av de bästa väl rundade anabolics. Det hjälper med gemensam och ligament förstärkning, medan samtidigt ge fasta muskler och storlek vinster. Inklusive den i stapling regim för övergripande goda vinster och gemensamma välbefinnande är en lyckad kombination.

Tillgängligheten av en perfekt testosteron att använda med NPP var alltid ett problem. Phenylpropionate Vad som behövdes var en testosteron som du kan dra i samma spruta som NPP som frigör minut för minut och dag för dag densamma som NPP.  PhenylpropionateDetta är ett av de största skälen till att vi utvecklat Testosteron Phenylpropionate (TPP). TPP är något längre än Test Propionate men kortare än testosteron Cypionate. TPP har samma estern som NPP och kommer att höja blodserumnivåerna vid exakt samma tidpunkt. Phenylpropionate

high testosterone in men symptoms

CLICK HERE TO BUY A TOP RATED MALE TESTOSTERONE BOOSTER!

testosterone booster supplements india

At 8 year of follow-up, 96 out of 313 subjects (30·7%) died. No association between MS and its components and survival was found. However, when abdominal perimeter was analyzed according to distribution in quartiles and categorized by gender, the lowest and highest quartile showed higher mortality (P = 0·009; waist circumference (WC) between 98-102 cm in men and 95-102 cm in women were associated to lower mortality). In men, IGF-I, estrone, cortisol/DHEA ratio and cortisol/DHEAs ratio were lower in survivors, and in women, growth hormone and ghrelin were higher in survivors and cortisol/DHEAs ratio was lower. When Cox regression was performed for survival analysis of the whole cohort (adjusting by age, gender, tobacco consumption and WC, cortisol (B = 0·036, P = 0·033), estrone (B = 0·014, P = 0·004) and cortisol/DHEA ratio (B = 0·018, P = 0·008) were significantly associated to mortality. Sequential adjustments including additionally in the model Lawton scale, MiniNutritional Assessment and MCE showed significant association to estrone (P = 0·018). testosterone.

how can i boost my testosterone

We evidenced the beneficial effects of carvedilol and ANGIPARS™ in PCO, which underpin the new alternative approach in using these kinds of medicines in female reproductive disorders. testosterone.

weider testosterone supplement

Sclerosing stromal tumors are extremely rare sex cord stromal tumors of the ovary, with approximately 100 cases reported since first described in 1973. These tumors present predominantly in the 2nd and 3rd decades of life, typically present with pelvic/abdominal pain and tenderness, mass, and/or abnormal menses, and with hormonal activity reported predominantly in postmenarchal females. Only 5 cases of these tumors have been reported in premenarchal girls, with age ranging from 7 months to 12 years. Only 2 demonstrated hormonal manifestations, with vaginal bleeding due to hyperestrogenism in the 7 month old, and virilization in an 11-year-old female. testosterone.

x180 testosterone booster

We performed a search in PubMed with the following MeSH terms: measurement, testosterone, androgen suppression and prostate cancer. We selected 12 studies that compared the metrological characteristics of various methods for quantifying serum testosterone compared with MS detection methods. testosterone.

testosterone therapy side effects

From a total of 11,555 studies identified in initial searches, 23 fulfilled the inclusion criteria. Fifty-one blood borne biomarkers potentially predictive of mortality risk were identified. In total, 20 biomarkers were associated with mortality risk. Meta-analyses of mortality risk showed significant associations with C-reactive protein (Hazard ratios for all-cause mortality 1.42, p<0.001; Cancer-mortality 1.62, p<0.009; CVD-mortality 1.31, p = 0.033), N Terminal-pro brain natriuretic peptide (Hazard ratios for all-cause mortality 1.43, p<0.001; CHD-mortality 1.58, p<0.001; CVD-mortality 1.67, p<0.001) and white blood cell count (Hazard ratios for all-cause mortality 1.36, p = 0.001). There was also evidence that brain natriuretic peptide, cholesterol fractions, erythrocyte sedimentation rate, fibrinogen, granulocytes, homocysteine, intercellular adhesion molecule-1, neutrophils, osteoprotegerin, procollagen type III aminoterminal peptide, serum uric acid, soluble urokinase plasminogen activator receptor, tissue inhibitor of metalloproteinases 1 and tumour necrosis factor receptor II may predict mortality risk. There was equivocal evidence for the utility of 14 biomarkers and no association with mortality risk for CD40 ligand, cortisol, dehydroepiandrosterone, ferritin, haemoglobin, interleukin-12, monocyte chemoattractant protein 1, matrix metalloproteinase 9, myelopereoxidase, P-selectin, receptor activator of nuclear factor KappaB ligand, sex hormone binding globulin, testosterone, transferrin, and thyroid stimulating hormone and thyroxine. testosterone.

the best testosterone booster on the market

AMH concentrations were significantly lower after androgenic treatment (4.4 ± 4.4 μg/L vs. 1.4 ± 2.1 μg/L). Androgenic treatment resulted in a strong suppression of AMH secretion over a relative short period of 16 weeks. testosterone.

side effects of taking testosterone

how much zinc and magnesium to take

mass muscle fx uk

increase testosterone levels pills

nugenix vs p6

bsn syntha 6 gnc

a hd elite bpi sports

crazy mass real or fake

reviews on test x180 ignite

six star muscletech testosterone booster

p6 black reviews

athlet tribulus

what’s in testosterone boosters

male hormone supplements

zma dairy

taking zinc and magnesium

strongest test booster on the market

tablets to boost testosterone

testosterone 1500 plus

optimum nutrition whey gold

best testosterone booster reviews

growth hormone supplements that work

test work x

where can i buy testosterone

p6 reviews gnc

hgh and testosterone for weight loss

anabolic freak testosterone stimulator

bomb ii

hemadrol

p6 by cellucor

best natural testosterone booster 2015

what testosterone boosters work

hormone used for muscle growth

usp labs prime discontinued

anabolic freak vs test freak

bpi a hd elite side effects

test x 180 alpha

test x180 ignite before and after

calcium citrate

d acid aspartic

health benefits of yohimbe

testmax testosterone booster

zma sleep side effects

qnt stack force

nanox nutriceuticals

zma for better sleep

testo max uk

ahd website

testosterone usp

testosterone pills for working out

best testosterone booster uk 2016

test hd testosterone boosting supplement

the primal male

strong testosterone pills

how to increase testosterone in men

d aspartic acid before and after

alive men’s gummy vitamins

cell mutation

virmax p