Nandrolone Phenylpropionate Bodybuilding Dosering

nandrolone phenylpropionate bodybuildingNandrolone Phenylpropionate är en 19-nortestosteron (19-nor) anabola androgena steroider. Den 19-nor klassificering hänvisar till en strukturell förändring av hormonet testosteron i att kolatomen har tagits bort i den 19: e position. Denna enkla strukturella förändringar ger oss Nandrolone, och genom att lägga kort Phenylpropionate ester har vi Nandrolone Phenylpropionate.

På grundval av hormonet funktion, Nandrolone Phenylpropionate är identisk med Nandrolone Decanoate. Bägge formerna består av samma aktiva clenbuterol köpa hormonet. I fall av NPP har vi en kortare ester version som ger en större explosion av Nandrolone efter injektion, men medför också en betydligt kortare halveringstid. Detta innebär Nandrolone Phenylpropionate måste injiceras mera sällan än sina större ester motsvarighet om blodet är fortsatt stabil.

Nandrolone Phenylpropionate är något mer anabola än testosteron med en rating på 125 jämfört med testosteron ‘ s rating av 100. Det är också betydligt mindre androgena med en rating på 37 jämfört med testosteron ‘ s rating av 100. Den minskade androgenicity är på grund av Nandrolone hormon som minskar till dihydroNandrolonee (DHN) i stället för dihydrotestosteron (DHT). Detta är en av anledningarna till att Nandrolone Phenylpropionate kan tolereras väl vid högre doser hos vissa män än högre doser av testosteron.

Nandrolone Phenylpropionate är också betydligt mindre östrogena än testosteron. Både testosteron och Nandrolone och aromatize, men Nandrolone gör det bara cirka 20% av den hastighet av testosteron.

Viktigt: Nandrolone Phenylpropionate bär en progestin natur, och denna kommer att spela i de biverkningar av detta hormon.

Nandrolone Phenylpropionate som har många positiva egenskaper som liknar många anabola steroider. Men denna förening medför också funktionella egenskaper som kommer att vara långt större än vad vissa steroida hormoner kan göra. Den positiva funktionella egenskaper av Nandrolone Phenylpropionate är:

 • Ökad IGF-1 Produktion: Insulin-Like Growth Factor-1 (IGF-1) är en potent anabola hormon som också är avgörande för kroppens förmåga till återhämtning. Detta är en hormon som påverkar nästan alla celler i den mänskliga kroppen.
 • Hämning av Glukokortikoider: kallas stresshormoner (kortisol) dessa hormoner är viktiga för vår hälsa och välbefinnande. Men glukokortikoider kan också främja muskel förlust och fett vinna när de blir dominerande. Intensiv aktivitet kan leda till ökad stress hormoner. Hormoner som Nandrolone kan minska produktionen av stresshormoner.
 • Ökade kväveretentionen: Alla muskelvävnaden består av 16% kväve. Om lagring faller vi faller in i en katabola tillstånd. Ju mer vi behålla mer anabola vi kvar.
 • Ökad proteinsyntes: Detta avser den ränta som gör att celler kan bygga proteiner, byggstenarna för muskel vävnad.
 • Ökad Röda blodkroppar: Röda blodkroppar transporterar syre till blodet. Ökad effektivitet resulterar i ökad muskulär uthållighet och återhämtning.
 • Ökad kollagensyntes & Bone Mineral Content: Detta avser den styrka av ben och brosk och förmåga att stärka och ge helande lättnad. Detta kommer att gälla även i lederna mer så än någon annanstans.

Viktigt att Notera: Det sägs ofta Nandrolone krafter vatten i lederna, vilket ger lindring. Detta är inte fysiskt möjligt. Det är inte vatten, det är en förbättring av kollagen syntes och bone mineral-innehåll som ger lindring.

Nandrolone Phenylpropionate är också väl lämpad för medicinsk behandling inom en mängd områden. Även Nandrolone Decanoate är mer vanligt förekommande, Phenylpropionate versionen fortfarande används med viss regelbundenhet. Användning av Nandrolone Phenylpropionate har visat sig användbart vid behandling av följande:

 • Muskelförtvining Sjukdomar: Cancer, HIV etc.
 • Förbättra Äldreomsorgen Svaghet Och Trötthet
 • Anemi
 • Bröstcancer
 • Behandling av Brännskador
 • Sår
 • Hypofysen Dvärgväxt
 • Utveckling Utvecklingsstörning hos Barn
 • Osteoporos

Trots en mängd förmåner och ändamålet med användningen, i den AMERIKANSKA Nandrolone är i allmänhet endast som föreskrivs för HIV, AIDS och anemi. Dess framgång i andra områden är hög, men normalt använder för sådana områden av medicin finns utanför USA Några AMERIKANSKA läkare har börjat att förskriva det för anti-aging ändamål, men detta utgör fortfarande en mycket liten bråkdel av det totala antalet förskrivningar.

Nandrolone Phenylpropionate Dosering

nandrolone phenylpropionate doseringI en medicinsk miljö standard hane Nandrolone Phenylpropionate doser som normalt kommer att falla i 50-100mg per vecka utbud. För kvinnliga användning, även om det inte är förskrivna om det föreskrivs det normalt kommer att vara 50 mg per vecka utbud. I nästan alla medicinska inställningar Decanoate versionen är vad som kommer att förskrivas.

För idrottare och kroppsbyggare doser kan variera kraftigt. 100mg per vecka kommer att ge betydande terapeutisk fördel med 200 mg per vecka för att vara mer vanligt eftersom det kommer att ge betydligt bättre återhämtning. I de flesta prestanda cirklar 300-400mg per vecka kommer att vara den gemensamma dosering rad, och detta är ett perfekt urval för att bygga upp eller bevara muskelvävnad. Vissa kommer att använda mer, men detta kommer att öka risken för biverkningar.

Oavsett dos använder det totala dosen är normalt uppdelad i tre lika stora injektioner per vecka eller planerade ut på en varannan dag för optimala resultat. 8-12 veckor är den normala användningstiden för de flesta idrottare. Undantag är kvinnliga idrottare som får använda steroider för 4-6 veckor och normalt vid en dos inte mer än 50 mg per vecka om virilization bör undvikas.

Tillgänglighet av Nandrolone Phenylpropionate

Nandrolone Phenylpropionate är inte tillgänglig på den AMERIKANSKA läkemedelsmarknaden och är något begränsad i tillgången på världsmarknaden. Det kan hittas på den svarta marknaden, något som ofta, men långt ifrån lika ofta som Nandrolonee Decanoate. Underjordiska laboratorier har börjat göra det med mer regelbundenhet och det är inte så svårt att hitta, men det kommer normalt kostar lite mer än sina större ester bas motsvarighet.

Nandrolone Phenylpropionate Anabol Steroid

Nandrolone Phenylpropionate Anabol SteroidNandrolone Phenylpropionate är en anabol steroid som är mycket likt det populära Nandrolone Decanoate förening. Men Nandrolone Phenylpropionate var den första Nandrolone förening någonsin kommersiellt sålda. Nandrolone Phenylpropionate slå hyllorna på 1950-talet och kom till marknaden av Organon under namnet Durabolin. Snart efter Organon skulle släppa sin Decanoate kusin under namnet Deca Durabolin.

Nandrolone Phenylpropionate är en liten ester bas anabola steroid och är ofta kallad NPP. Denna produkt har aldrig varit så populär som den anabola steroider före efter större Dekanoat ester versionen, delvis på grund av tillgång, men i modern tid har det börjat se ett uppsving i både användning och tillgänglighet tack delvis på grund av underjordiska laboratorier.

Nandrolone Phenylpropionate bär med sig många terapeutiska och prestanda fördelar. Nandrolone hormon som är den mest förskrivna anabola steroid andra än testosteron, men Decanoate version är den mest förskrivna Nandrolone form. Det är en av de mest väl tolererad steroider i både prestanda och medicinska miljöer, även eventuella biverkningar som de flesta säkert att finnas.

Effekterna av Nandrolone Phenylpropionate

Effekterna av Nandrolone PhenylpropionateGenom en grundlig förståelse av funktioner och egenskaper av Nandrolone Phenylpropionate vi redan har en god förståelse av de positiva effekterna av denna steroid. Men, för att uttrycka det i termer som en prestanda idrottare kan uppskatta att vi kan vara lite mer specifik.

För off-season idrottsman, ett fyllnadsmedel cykel, Nandrolone Phenylpropionate är en av de bästa steroider kan han välja att öka muskelstyrka och storlek. Detta är en av de bästa massa byggare finns och för många bodybuilders används i varje fyllnadsmedel plan. Trots att en snabbare agerar Nandrolone form tillväxt inte kommer att ske snabbt, men det kommer att vara stadig, jämn och betydande. Detta är förutsatt att du äter tillräckligt för att växa. För att växa måste du förbruka fler kalorier än du förbränner. Ingen steroid i världen kan ändra denna sanning. Men du kommer få ut mer av din tillväxt med en steroid som Nandrolone Phenylpropionate om du gör saker på rätt sätt. Du bör också märka att du bor smalare i din off-season på grund av de stora metabola effekter av hormonet. Och när det gäller återvinningen av ansträngande träning väldigt få saker slår Nandrolone Phenylpropionate.

Nandrolone Phenylpropionate kan också användas för styckning cykler, även om det inte är vanligen tänkt som en skära steroid. Denna steroid avsevärt kommer att skydda muskelmassa bättre än många andra steroider. När vi kost vi måste bränna mer kalorier än vi förbrukar. Detta är det enda sättet kroppsfett kan vara förlorade. Tyvärr, detta sätter lean muskel vävnad vid risk. När vi diet vissa magert vävnad kommer att gå förlorade, men för framgångsrik bantning begränsar denna förlust, och Nandrolone kan ge denna skyddsåtgärd. Och återigen återhämtning fördelar kommer att vara enorm, speciellt när indrivning kan redan vara otroligt svårt när bantning på grund av att de kalori underskott.

De slutliga förmånerna för prestanda surround idrottaren. Många idrottsmän använder låga doser av Nandrolone Phenylpropionate för återhämtning och gemensamma lättnad förmåner. Detta är inte maskering förmåner som smärtstillande medel ge men sant lättnad. Vissa kan också hitta styrkan ökar till en viss grad, även om detta inte är en steroid kända för enorma styrka ökar egenskaper. Oavsett, detta är en av de vanligaste steroider används av idrottare.

Nandrolone Phenylpropionate Recensioner

Nandrolone Phenylpropionate RecensionerNandrolone hormon är en av de mest värdefulla anabola steroider av alla, topp fem, utan tvekan. Medicinskt det är en otrolig hormon, även om Phenylpropionate version har aldrig varit att ge full möjlighet att glänsa. Detta är inte på grund av sin underlägsenhet, det är helt enkelt att den medicinska världen egentligen inte behöver mer än en Nandrolone hormon och Decanoate är helt enkelt en av dess valt.

För steroid användare av denna steroid kan nästan kallas en förutsättning för en off-season massa plan. Men när vi tittar på vad det kan göra för återhämtning och läkning är det nästan i en klass för sig. Par detta med dess bieffekt vänliga natur och denna steroid är mycket svårt att slå. Men det finns en viktig sak vi har ännu adress, erektil dysfunktion. Nandrolone är väl kända för att orsaka erektil dysfunktion, ofta kallad ”Deca Dildo.” Detta är inte ett hormon som är fel; det är på grund av felaktig användning. Som ett gestagen och ett hormon som kan producera prolaktin erektion funktion kan vara nedsatt. Att hålla en balans i dina hormonnivåer och det kommer inte vara ett problem.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar

Nandrolone Phenylpropionate BiverkningarDet finns flera möjliga Nandrolone Phenylpropionate biverkningar användning, men det är också en av de mer biverkningar vänlig. Nyckeln till att hantera och undvika biverkningar är att förstå hur de uppstår och korrekt användning av hormonet. För de flesta män att allvarliga biverkningar ska vara helt onödig. För att förstå Nandrolone Phenylpropionate biverkningar vi har brutit ner dem i deras individuella kategorier.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Östrogena

Östrogena Nandrolone Phenylpropionate biverkningar är möjliga. Östrogena Nandrolone Phenylpropionate biverkningar inkluderar gynekomasti, vätskeretention steroider köpa och högt blodtryck på grund av svår vätskeansamling. Dessa biverkningar kan undvikas genom användning av en Aromatashämmare (AI) till exempel Anastrozol (Arimidex).

Anledningen till östrogena biverkningar som beror på att Nandrolone hormon aromatizing. Aromatisering avser omvandlingen av testosteron till östrogen. Däremot kan graden av aromatisering med detta hormon är inte hög, men tillräckligt hög för att orsaka problem hos vissa män. Det är också ett gulkroppshormon, progesteron kan aktivera bröst vävnad och främja gynekomasti i mycket känsliga män. Östrogen eller progesteron baserade, AI kommer att ge det nödvändiga skyddet.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Androgena

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar AndrogenaDet är möjligt androgen Nandrolone Phenylpropionate biverkningar, men de är inte mycket troligt i män. Håravfall hos män anlag för manliga mönster skallighet är möjligt så är akne i känsliga män. Men när det kommer till sådana effekter detta är en av de mest väl tolererad steroider av alla. Genetiska anlag kommer att spela den största rollen.

Viktigt: användning av 5-alfa-reduktas-hämmare kommer inte att minska androgenicity av Nandrolone, i själva verket, det kommer att öka och det bör undvikas.

Även om inte mycket androgen Nandrolone hormon kan främja virilization symtom hos kvinnor. Virilization symptom kan inkludera organ hår tillväxt, en fördjupning av stämband och klitoris utvidgningen. Vissa kvinnor kan använda låga doser utan att fråga, men om symptom uppstår användningen bör avbrytas omedelbart. Om avvecklad vid uppkomsten av symtom som de kommer att blekna bort. Om symtomen är ignoreras och fortsätter använda de kan bli oåterkallelig.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Kardiovaskulära

Nandrolone Phenylpropionate kan ha en negativ effekt på HDL-kolesterol (det goda kolesterolet) och det kan vara något mer betydande än testosteron. Denna negativa effekt kan vara förbittrade genom användning av en AI.

Det är mer än möjligt att använda Nandrolone Phenylpropionate utan kolesterol frågor eller kardiovaskulär händelse, men en hälsosam livsstil är viktigt. Regelbunden kardiovaskulär aktivitet är viktigt som är kolesterol vänliga livsstil.

Testosteron Och Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar

biverkningar nandrolone phenylpropionateAnvändning av Nandrolone Phenylpropionate kommer att undertrycka naturliga testosteron produktion. Som med alla Nandrolone föreningar, en injektion kommer att undertrycka nästan om inte alla dina naturliga testosteron produktion. Din genetik kommer inte förhindra detta och det är något som är helt oundvikligt med användning. På grund av detta faktum, är det viktigt att alla män som använder denna steroid göra det i samband med någon form av exogent testosteron. Detta kommer att hindra enskilda från att falla in i en låg testosteron skick, som kommer med en mängd mycket oönskade symtom.

När bruk av Nandrolone Phenylpropionate har upphört och alla anabola steroider har rensat kroppen, är naturligt testosteron produktionen kommer att börja igen. Men det kommer inte att ske över en natt och kommer långsamt. Post Cykel Terapi (PCT) rekommenderas. Detta kommer att bidra till att stimulera produktionen av naturliga testosteron och öka oddsen för en lyckad återställning. PCT kommer inte fullständig återhämtning, kommer det fortfarande ta flera månader efter PCT anabola steroider före efter, men det kommer att ge dig en bättre start.

Viktigt Observera: Naturlig återhämtning förutsätter att ingen skada gjordes till Hypotalamus-Hypofys-Testikel-Axeln (HPTA) under användning och att ingen tidigare låg testosteron tillstånd fanns.

Nandrolone Phenylpropionate Biverkningar Levertoxicitet

Nandrolone Phenylpropionate är inte giftigt för levern.